Om Kolonihagen

Hos Kolonihagen kan du bestille matkasser som inneholder det beste naturen har å by på. Matkassene består av økologiske råvarer av høy kvalitet som er både godt for kroppen og naturen. Med fire ulike matkasser og fem frukt og grønnsakskasser vil du helt sikkert finne noe som faller i smak hos Kolonihagen. Når du bestiller en matkasse fra Kolonihagen kan du legge til ytterligere produkter fra nettbutikken og få det levert i samme bestilling.

Økologiske matkasser

Hos Kolonihagen kan du velge mellom matkasser med innhold tilpasset en ukesmeny eller kasser med frukt, grønt og andre råvarer. Matkassene inneholder de ingrediensene du trenger til å lage middagsrettene på ukesmenyen. Frukt og grønsakskassene inneholder et utvalg av økologisk frukt og grønt som du kan bruke til din egen matlaging. Hos Kolonihagen velger du selv om du ønsker å starte et abonnement på en matkasse, eller om du kun ønsker å kjøpe den en gang. Når du oppretter et abonnement kan du selv velge når det skal starte og hvor ofte matkassen skal leveres hjem til deg.

Matkasse Original

Den originale matkassen inneholder tre middager basert på sesongens ferskeste og beste råvarer. Kolonihagens kokker velger ingredienser og setter sammen sunne, varierte og inspirerende økologiske oppskrifter. Original matkasse kommer i to størrelser, enten for en familie med to voksne og to barn, eller for to voksne. Kassen koster fra 695 kroner per levering for to personer.

Matkasse Glutenfri

Mange av oss ønsker å kutte ut gluten fra vårt kosthold, men det kan være vanskelig å lage sunn og spennende glutenfri mat. La kokkene hos Kolonihagen hjelpe deg å spise sunnere og mer variert. Matkasse Glutenfri inneholder tre middager basert på store mengder grønnsaker. Kassen fås i to størrelser. Enten for to voksne og to barn eller for to voksne. Matkassen koster fra 750 kroner per levering.

Vegetar Matkasse

Kolonihagen tilbyr også en matkasse med vegetarmat. Det er ikke alltid så lett å finne spennende vegetarvennlige oppskrifter, men med Vegetar Matkasse fra Kolonihagen slipper du å lete. Hver matkasse inneholder ingredienser og oppskrifter for tre middager. Alle rettene er satt sammen slik at du får de nødvendige næringsstoffene og proteinkildene. Middagene består av langsomme karbohydrater og matvarer med høyt fiberinnhold slik at du får dekket alle kroppens behov. Alle middagene er svært smakfulle og inspirerende. Vegetar Matkasse kan du bestille for enten to personer eller for en familie med to voksne og to barn. Kassen koster fra 695 kroner per levering.

Barnas matkasse

Barnas matkasse er spesielt utviklet for å gi barn og voksne den nødvendige energien i en travel hverdag. Alle middagsrettene er enkle og raske å lage, og de vil bli likt av alle i familien. I likhet med alle Kolonihagens matkasser er Barnas Matkasse også bestående av økologiske ingredienser. Sunn, næringsrik og god mat er ikke alltid lett å lage i en travel hverdag, men med en matkasse fra Kolonihagen blir både planleggingen og innkjøpet gjort i et steg! Middagene i Barnas Matkasse er inspirert av norsk tradisjonsrik mat, men også ny og spennende mat fra verden som også vil falle i smak hos barna. Selv om rettene er enkle går det ikke på bekostning av kvalitet eller ernæring.
Siden oppskriftene i Barnas Matkasse er enkle kan du også lære barna å lage mat! Oppskriftene er enkle og satt opp slik at alle vil forstå.
Barnas Matkasse fra Kolonihagen inneholder oppskrifter og ingredienser for tre middager og kan bestilles fra 859 kroner per levering.

Frukt og grønnsakskasser

Hos Kolonihagen kan du også bestille kasser med et utvalg av sesongens beste økologiske frukt og grønnsaker. Du kanten bestille en Grønnsakskasse som inneholder et fast utvalg av favorittgrønnsaker samt et utvalg av sesongens ferskeste grønnsaker. Blant de faste grønnsakene vil du finne tomat, agurk og paprika. Kassene inneholder ikke poteter, men du kan bestille dette i nettbutikken uten at du behøver å betale ekstra frakt. Grønnsakskassene fås i stor og liten størrelse. Den lille kassen passert godt til en liten familie og den store kassen passer godt til en familie på fire eller fem personer. Den lille grønnsakskassen koster 303 kroner per levering og den store koster 495 kroner.
Fruktkassene inneholder kjente og kjære favoritter samt et utvalg av sesongens ferskeste frukt. Kassene vil i ofte inneholder banan, epler, pære, appelsin, kiwi og mango. Kassen fås i to størrelser. Den lille fruktkassen inneholder nok frukt for en liten familie og den store inneholder nok til en familie på fire eller fem. Den lille fruktkassen koster 280 kroner per levering og den store koster 397 kroner.

Familiekassen og singelkassen

I familiekassen og singelkassen får du et utvalg av økologiske basisvarer. I kassene finner du alltid et utvalg av grønnsaksfavoritter i tillegg til et variert utvalg av sesongens frukt og grønt vil du også ofte finne egg, brød og smør. Familiekassen inneholder nok frukt og grønt til en famille på fire eller fem og koster 659 kroner per levering. Singelkassen inneholder mye av det samme som Familiekassen, men for en person. Singelkassen koster 399 kroner per kasse.

Bygg din egen matkasse

Når du bestiller en matkasse hos Kolonihagen kan du alltid legge til ekstra produkter fra nettbutikken for levering samtidig som matkassen. Du trenger da ikke å betale ekstra frakt for dette. Du kan også sette sammen din helt egne matkasse med produktene fra nettbutikken. Alle produktene i nettbutikken kan du velge å abonnere på. I nettbutikken vil du finne et stort utvalg av andre matvarer som passer godt til frokost, lunsj og andre måltider. Du vil også finne andre varer som er kjekke å ha på kjøkkenet. Alle matvarer er økologiske og miljøvennlige.

Hjemlevering og betaling

Kolonihagen leverer matkasser og dagligvarer til privatpersoner alle hverdager mellom 17 og 22. I tillegg til matkassens pris vil man bli fakturert opptil 95 kroner i frakt avhengig av hvor man bor. Det er ingen bindingstid på abonnement hos Kolonihagen, men man må huske å avbestille i god tid før neste levering. Miljøet er viktig for Kolonihagen. Alle matvarer vil derfor bli levert hjem til deg i resirkulerbare trekasser. Ved å levere kassen tilbake til sjåføren kan du også bidra til å skape mindre avfall. Alt glass og metall du ønsker å levere til resirkulering kan du levere til sjåføren når du leverer trekassen.
Matkassene betales direkte i nettbutikken til Kolonihagen med bankkort.

Kortreist norsk mat av beste kvalitet

Kolonihagen samarbeider tett med sine leverandører og samarbeidspartnere slik at du kan være sikker på at maten du får er av høy kvalitet. Så langt det er mulig er alle produktene som kommer i matkassen produsert i Norge etter økologiske prinsipper. Det jobbes stadig med å finne nye leverandører av unik og spennende mat. Flere av leverandørene har lang erfaring med produksjon av sunn og tradisjonsrik mat etter norske prinsipper.

Kort om Kolonihagen

Kolonihagen er en av Norges fremste tilbydere av økologisk og miljøvennlig mat. I tillegg til å levere mat til privatpersoner jobber de også tett med flere restauranter og butikker. Kolonihagen driver også en koselig restaurant på Frogner i Oslo og et eget bakeri hvor du kan kjøpe dagsferske brød og bakervarer. I samarbeid med Færeder Mikrobryggeri produserer Kolonihagen økologisk øl som kan prøve si deres restauranter. Ølet blir laget etter tradisjonsrike metoder og er samtidig miljøvennlig.
I utvalgte Rema 1000-butikker vil du også finne Kolonihagen-produkter. På sikt vil også andre butikker føre et utvalg av Kolonihagens økologiske produkter.

Barnas Økologiske Matkasse