matkasser.com

Slik fungerer matkasser.com

Med det stadig voksende tilbudet av matkasser og dagligvarehandler på nett kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne å lete etter riktig nettsted for deg. Du har kanskje lyst til å se hvordan det er å handle inn til uka uten å måtte reise på matbutikken? Eller har dere tenkt på å prøve ut en matkasse for familien? Med det havet av nettbaserte mat-tilbydere som eksisterer i Norge kan det være greit med ett sted hvor all informasjonen er samlet slik at dere finner akkurat det som passer for dere. Matkasser.com er et slikt nettsted.

Velg riktig matkasse for deg

Matkasser.com gir deg full oversikt over samtlige leverandører av matkasser i Norge. På nettsiden kan du enkelt trykke deg inn i Matkasse-seksjonen og få fram matkasse-alternativer basert på dine kriterier. Filteret på Matkasser.com er forholdsvis avansert, slik at du virkelig får opp matkasser som passer for din familie. Fordi nettsiden i tillegg har samlet samtlige norske matkasse-leverandører på ett sted kan du være sikker på at du får opp alle alternativene som finnes for dine kriterier.

Svært god filtrering på Matkasser.com

Filteret på Matkasser.com har postnummer-felt og valg for antall personer matkassen skal holde til. Du får også valgt hvor mange dager i uken dere ønsker middag. Under kriterier har du en rekke forskjellige alternativer å velge mellom: utfordrende retter, halal, vegetar, grønnsakskasse, frokost, fruktkasse, sunt, økologisk, barnevennlig, glutenfritt og raske retter. Når du har valgt filtrene dine og får opp utvalget av tilbydere gir nettsiden deg en kort og konsis beskrivelse av hva matkassen inneholder og hvem den kan passe for. Til høyre for beskrivelsen får du opp startpris på matkassen. I tillegg til dette har matkasser.com integrerte lenker til de forskjellige matkasse-leverandørene slik at du enkelt kan klikke deg videre og kikke.

Riktig matkasse med Matkasser.com

Ved å benytte deg av Matkasser.com til å få oversikt over de forskjellige matkasse-tilbyderne i Norge slipper du uendelige timer med research for å finne det beste alternativet. På denne måten kan du føle deg trygg på at du har fått et helhetlig bilde av hva dere har å velge mellom. Og da får du og familien din akkurat den matkassen som passer til hverdagen deres.

Dagligvare på nett – på ett sted

Akkurat som med matkasser kommer stadig flere dagligvarehandler på banen med nettbasert mathandel. Som forbruker kan det rett og slett bli litt overveldende å få god oversikt når det gjelder utvalg, leveringsbetingelser og beste kundeservice for ditt nærområde. I Matkasser.com sin dagligvare på nett-seksjon får du et grundig og helhetlig bilde av hva du har å velge i når det kommer til å handle maten på nett. Her er alle nettbaserte utsalg av matprodukter samlet på ett sted, og som med matkassene er det enkelt å filtrere på hva du er ute etter. Denne seksjonen har også et postnummer-felt i tillegg til kriteriene spekemat, fisk, vegan, glutenfritt, kjøtt, søtsaker, ost, bakervarer, krydder, frokost, drikke, fullt sortiment, økologisk og gourmet.

Full oversikt over dagligvare på nett

Når du har filtrert på kriteriene dine kan du enkelt trykke deg inn på samtlige tilbydere og lese en lettlest tekst om produsenten slik at du får et inntrykk av om dette er butikken for deg og det du trenger. Du finner lenke til leverandørenes nettbutikker både på oversikts- og forklaringssidene. I dagligvare på nett-seksjonen ligger det også en score på hver enkelt nettbaserte mathandel med karakter fra 1-6 på utvalg, brukeropplevelse og tilgjengelighet.

Du skal lete lenge etter noen bedre oversikt på både matkasser og dagligvare på nett i Norge enn den du finner på Matkasser.com!

Anbefalte
 • Adams Matkasse Originalkasse

  • Utfordrende retter
  • Enkel å lage
  • Økonomisk
  • Vegetar
  • Grønnsakskasse
  • Sunt
  • Økologisk
  • Barnevennlig
  • Glutenfritt
  • Raske retter
  Anbefalt
Anbefalte artikler
Spis sunnere med matkasser og middagsplanlegging

Til tross for at det er et enormt fokus på sunt kosthold i Norge er det ingen enkel sak å få til. I hverdagen, som ofte går i ett, er eksotiske salat-typer og fettinnhold i kyllingen det siste man tenker på. Det kan føles som en umulig oppgave å planlegge sunne måltider til hele familien. For ikke å snakke om å handle inn til og lage dem. Men et næringsrikt kosthold er kanskje viktig for deg og familien din? Da er det lurt å sette seg inn i hva et sunt måltid egentlig er og hvordan dere kan planlegge det. Og hvis tidsklemma i hverdagen tar på kan det hende at en sunn ukentlig matkasse er akkurat det dere trenger.