Hos 123Levert kan du handle økologiske og kortreiste dagligvarer på nett for levering rett på døren, eller via post der det er mulig. Per i dag leverer de på døren til kunder mellom Oslo og Kongsberg, samt store deler av Vestfold. Nye områder legges stadig til og du kan enkelt finne ut om de leverer i ditt område på nettsiden. Oversiktlige nettsider, inspirerende oppskrifter og gode priser gjør det enkelt og fornøyelig å handle dagligvarer på nett hos 123Levert!

Stadig voksende vareutvalg

123Levert har per i dag et rikholdig vareutvalg som vokser hver dag. De jobber med å skaffe flere leverandører, spesielt innen kortreist og økologisk mat. Vareutvalget inneholder alt du trenger og er vant til å finne i en vanlig matvarebutikk.

Kortreist mat

I Norge har vi en lang landbrukstradisjon, men som en følge av globalisering har vi importert stadig mer mat med årene. Det er viktig at vi tar våre på våre tradisjoner og verner om landbruket. 123Levert har et stort utvalg av dagligvarer som er produsert av lokale bønder på Østlandsområdet. Her vil du finne et stort utvalg av frukt og grønnsaker, men også andre dagligvarer.

Oppskrifter og inspirasjon

På nettsidene vil du finne en egen del med oppskrifter og inspirasjon til gode, sunne og rimelige retter. Her vil du finne oppskrifter for både middagsretter, drikker og desserter. Det finnes også en egen kategori for oppskrifter som hovedsakelig benytter seg av økologiske ingredienser.

Oversiktlig nettbutikk

På 123levert.no finner du en nettbutikk som er svært enkel og oversiktlig. Enkle kategorier og gode bilder gjør det enkelt å finne de varene du skal ha. Med et par enkle klikk kan du legge varene i handlelisten og bestille hjemlevering.

123Levert har konkurransedyktige priser på dagligvarer, og du vil alltid finne ekstra gode tilbud på tilbudssiden. Noen av varene er nedsatt i pris på grunn av kort holdbarhet eller passert ”Best Før”-dato. Varene er fortsatt spiselige og av god kvalitet. Dette er et tiltak 123Levert gjør for å hjelpe til med å redusere matsvinn, og gir deg muligheten til å kjøpe varer til gode priser.

Hjemlevering

Dersom du bor i et av områdene 123Levert kan levere på døren vil de gjøre daglige leveringer med egne biler. Bilene er utstyrt med både kjøle og fryserom slik at maten holder seg fersk hele veien hjem til deg. De daglige leveringene gjøres mellom 12 og 22, alle hverdager.
Man kan bestille varer for hjemkjøring samme dag dersom man bestiller før klokken. Varene vil da bli levert mellom klokken 16 og 19 eller 19 og 22. Du velger selv hvilket tidsintervall du ønsker å få leveringen.
Bestillinger som sendes inn på forhånd kan også leveres mellom 12 og 15:30 påfølgende dag. For å kunne få varer levert på døren må man bestille varer for minst 500 kroner, og dersom man bestiller varer for over 1000,- kroner er hjemkjøringen gratis! For ordre under 1000 kroner koster hjemleveringen 79 kroner.

Det er også mulig å hente varer selv hos 123Levert i Sandvika. Dersom du ønsker å hente samme dag må du huske å bestille varer før klokken 12:00. Hentepunktet er åpent mellom klokken 14 og 16 og man må handle for minst 500 kroner.

Om du ikke bor i et område hvor 123Levert kan levere rett på døren kan123Levert også sende varer ved hjelp av Bring og Posten. 90% av dagligvareutvalget kan leveres per post. De resterende 10% kan ikke leveres per post på grunn av holdbarhets og transporthensyn. Varer som er merket med ”Lokalvare” kan ikke leveres med Bring. Levering per Post tar vanligvis 1 til 3 virkedager og koster 110 kroner per levering.