Hos mat-levert.no kan privatpersoner og bedrifter bestille matvarer på nett, og få de direkte levert på døren. Per i dag leverer de til kunder i Trondheim og omegn. Med et stort vareutvalg og varer av høy kvalitet, finner du garantert det du trenger, også når du handler dagligvarer på nett.

Få handlekurven levert rett på døra

Mat-levert.no sørger for at du får de matvarene du bestiller til en god pris og med god holdbarhet. Det er enkelt å bruke nettbutikken til å gjøre innkjøp. Din bestilling kan leveres på døren mellom 16 og 18, 18 og 20 eller 20 og 22. Dersom du bestiller matvarer for over 600 kroner, spanderer Mat-levert.no frakten! For bestillinger under 600 kroner vil du bli belastet 99 kroner for frakt og levering.

Spar tid, penger og miljøet

Man kan spare mye tid og penger ved å handle dagligvarer på nett. Aldri før har det vært enklere å få med seg alt man har skrevet på handlelisten. I en stadig mer hektisk hverdag kan det å måtte rekke matbutikken føles som et ork. Ved å handle matvarene dine på nett vil du spare deg selv for denne bekymringen og du kan bruke tiden din på andre ting.
Det er også penger å spare ved å handle på nett. Det blir nemlig lettere å planlegge og å unngå impulskjøp.
Ved å planlegge matvareinnkjøpene bedre kan du også være med til å redusere matavfallet og matsvinnet.

Ukens tilbud

Selv om prisene hos Mat-levert.no er konkurransedyktige sammenlignet med vanlige dagligvarebutikker hender det at du vil finne spesielt gode tilbud i nettbutikken til Mat-levert.no. Hver uke oppdateres «Ukens Tilbud» med nye varer.

Min side

På Mat-levert.no.no får alle kunder sin egen side. Her kan du lagre handlelister og få oversikt over kvitteringer og tidligere innkjøp.