På Maxgodis.se får du kjøpt godteri til svenske priser uten å måtte kjøre over grensa. Nettbutikken har et stort utvalg av godteri, brus, potetgull og annet digg, og du kan bestille alt sammen hjemmefra.

Om Maxgodis.se

Maxgodis eies av Net Trading Group som er et e-commerce selskap rettet mot det skandinaviske markedet. Nettbutikken fungerer akkurat som godteri-butikkene rett over grensa og sørger for å ha kvalitetsprodukter til lave priser.

Maxgodis.se sine produkter

På Maxgodis får du kjøpt godteri både i løsvekt og pakninger. Løsvekt-assortimentet er de 50 mest populære godteritypene blant svensker og nordmenn. Fordi godteriet til Maxgodis.se selges i forholdsvis små plastbokser kan du være sikker på at du mottar ”ferskt” godteri som er hygienisk pakket. Da kan du bestille smågodt til svenske priser uten å være redd for at det går på bekostning av kvaliteten. Videre har Maxgodis alltid et godt utvalg av innpakket godteri som KvikkLunsj, Snickers og Mentos, og bedriften jobber kontinuerlig for å utvide produktlistene sine slik at du finner alt du har lyst på av godteri til enhver tid.

Handle på nett i Sverige fra Norge

Selv om du får kjøpt det du måtte ønske deg av godteri til svenske priser på Maxgodis.se er det noen begrensninger når du handler på nett fra Norge. Siden 2015 har det blitt mulig å bestille varer inntil 350 kroner inkludert frakt uten å måtte betale moms eller toll på produktene. Derfor kan du handle for 330 kroner på Maxgodis.se uten å måtte betale noe for mottakelse i Norge – nettbutikken har en svært gunstig fraktpris på bare 20 svenske kroner. Går du imidlertid over 330 kroner vil det pålegges moms og toll på hele kjøpet – men til svenske priser får du kjøpt inn til lørdagen og vel så det for dette!