Filter
Postnummer:
Kriterier:
Ditt søkeresultat: Ingen resultater for ditt søk
 • Hos Kolonial.no kan du være sikker på at du får dine dagligvarer til en god pris. Kolonial.no samarbeider med REMA 1000, og har derfor tilgang til store deler av deres rikholdige vareutvalg. Kolonial.no kan levere varer på døren for bare 39,- kroner, avhengig av sted og tidspunkt, men du kan også hente selv på et av de flerfoldige hentepunktene. Kolonial.no leverer til store deler av Østlandet.
  Få 200kr i avslag på første bestilling

  • Fullt sortiment
  • Utvalg 5
  • Brukeropplevelse 5
  • Tilgjengelighet 3
  Anbefalt
 • Nå slipper du dra til sverige for å handle billig snop. MaxGodis.se lar deg bestille søtsaker og leskedrikk til svenske priser. Bestill for under 350kr så slipper du betale toll. Stort utvalg!

  • Søtsaker
  • Drikke
  • Utvalg 4
  • Brukeropplevelse 4
  • Tilgjengelighet 6
  Anbefalt
 • Beste dagligvarebutikk på nett

  Mathandel på nettet

  Nettbasert dagligvare tar Norge med storm, og det er lett å skjønne hvorfor. For de fleste av oss er det et slit å planlegge måltider og handle inn mat i hverdagen. Det er ikke dødskult å stå på butikken med slitne unger etter en lang arbeidsdag når man egentlig helst vil hjem. I slike situasjoner er kanskje ikke kreativiteten på topp heller. Med de beste dagligvarebutikkene på nett blir disse problemene løst, og det er ikke vanskelig å forstå at folk med hektiske uker benytter seg av det fantastiske tilbudet. Når du kjøper maten på nettet kan du handle inn i fred og ro, når det passer for deg. Du kan kjøpe akkurat så mye eller lite mat som du trenger, og enkelt søke opp matvarer i stedet for å rulle butikken rundt på leting. Maten blir levert hjem til deg, og tiden du måtte ha brukt på butikken kan du heller tilbringe på det som er viktig for deg. Men hva skiller de beste dagligvarebutikkene på nett fra de middelmådige?

  matvarer på nett

  Godt utvalg

  De beste nettbaserte matbutikkene kjennetegnes av et svært godt produktutvalg. Det er jo ingen vits i å handle mat på nettet hvis du ikke finner det du trenger? Her skal det være enkelt å finne alt du måtte behøve til frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Videre er det et godt tegn om en dagligvare på nett har flere alternativer til de samme matvarene, slik at du har muligheten til å velge akkurat det produktet som passer for deg og dine. Fordelen med mathandel på nett er at leverandørene ikke har avtaler med matprodusenter som ekskluderer avtaler med konkurrenter. Du har sikkert opplevd å måtte reise til en annen butikkjede for å finne produkter fra en produsent som ikke samarbeider med lokalbutikken din? De beste dagligvarebutikkene på nett tilbyr produkter fra så å si alle store matprodusenter i Norge, og har tusenvis av varer å velge blant. Da har du som forbruker friheten til å håndplukke alle favorittproduktene dine.

  Matvarer for allergikere

  En god nettbasert dagligvarehandel skal ha et stort utvalg av produkter for allergikere. Har du selv eller barna dine allergier er det viktig at du opplever det som lettere å finne maten du trenger på nett enn på butikken. Du er kanskje vant til å måtte reise på helsekostbutikk eller i svært velassorterte matbutikker for å finne produktene du trenger? I de beste dagligvarebutikkene er det enkelt å filtrere på både produkt og allergi. På denne måten får du en god oversikt over valgmulighetene dine, og får den allergivennlige maten levert sammen med de andre varene dine.

  Gode priser

  Mat er en stor utgift for de aller fleste husholdninger i Norge. Derfor er det kjempeviktig å være sikker på at maten du handler på nett ikke er dyrere enn den du får kjøpt i butikken. I de beste dagligvarebutikkene på nett er maten like billig som, eller billigere enn, maten du får kjøpt på de rimeligste butikkene i Norge. Det er lett å få oversikt over prisen på de forskjellige produktene og du kan føle deg trygg på at du kjøper matvarer til en kompetitiv pris. Igjen er det svært gunstig for deg som forbruker at dagligvarebutikkene på nett har avtale med så mange matvareprodusenter. Fordi utvalget er så stort trenger du ikke velge mellom ett eller to produkter med stor prisforskjell. Det finnes alternativer i nesten alle prisklasser og det blir derfor mye enklere for deg å handle mat i henhold til familiens matbudsjett. Bor du alene eller er du student er dette også en stor fordel. Da slipper du å være låst til lokalbutikkens utvalg og kan kjøpe akkurat de matvarene du har lyst på og råd til.

  God kundeservice og leveringsbetingelser

  De beste dagligvarebutikkene på nett sørger for å ta godt vare på kundene sine. Det skal være enkelt å komme i kontakt med kundeservice til leverandøren, om det er på epost, telefon, eller chat. Du burde også sjekke at hjelpesenteret til den nettbaserte matbutikken du handler fra er åpent i tidsrommet de tilbyr levering. På denne måten er du sikker på at du får hjelp dersom noe går galt med leveransen eller det er noe feil med varene dine. De beste tilbyderne kjennetegnes også av gode leveringsbetingelser. Det bør være mulig å få varene levert hjem til en tid som passer for deg, og det skal heller ikke være for dyrt. Blant de beste matbutikkene på nett finnes det også mulighet for egen henting av varene, som er gratis. Dette er perfekt hvis du allikevel kjører forbi et uthentingssted og foretrekker dette fremfor å måtte være hjemme i tidsrommet dagligvarebutikken tilbyr for hjemlevering.

  Kolonial.no

  Kolonial.no innfrir alle kriteriene over og er faktisk kåret til Norges beste dagligvarebutikk på nett av DinSide i 2016. Matbutikken har mer enn 4700 varer å velge blant. Søker du for eksempel på ’leverpostei’ i søkefeltet deres får du opp 25 forskjellige alternativer. Kolonial.no har videre en enkel filtreringsfunksjon hvor du kan krysse av for allergener, slik at du er helt sikker på at matvarene er allergivennlige dersom du har behov for det. Matbutikken har også prismatch med Rema 1000 på bestselgeren i alle kategoriene sine, og gir deg en god oversikt over hvilke varer som er billigst. Hjemlevering koster fra 39 kroner på Østlandet og tilbys alle dager. Sist, men ikke minst, får du hjelp fra Kolonial.no fra 08-21:30 på telefon, og kan både sende epost og chatte med kundeservicen deres.

  Marked.no

  Marked.no er også en av de beste dagligvarebutikkene på nett. Her finner du et enormt utvalg av dagligvarer, både ”vanlige”, økologiske, og glutenfrie. Videre har Marked.no satset stort på å tilby oppskrifter og middagstips til kundene sine. Under oppskrifter får du et hav av middagstips som i tillegg til å være kategoriserte etter hva du trenger også har prislapp. Da blir det enkelt å handle billig til hele familien. Marked.no tilbyr levering fra 39 kroner alle dager i uken. Du får hjelp fra 08:30 til 20:00 mandag til fredag og kan enkelt sende en post til kundeservice fra hjemmesiden deres. Dersom du bestiller maten din innen klokken 23:59 får du maten levert neste dag.

 • Bestille mat rett hjem på nett

  På bare noen få år har nettbaserte matbutikker blitt en stor trend i Norge som bare vokser og vokser. Selv om det kanskje er rart å omstille seg til å tenke på mat som en online-vare er det et hav av fordeler med å bestille maten rett hjem. Som forbrukere har vi også stadig flere leverandører å velge blant, og på denne måten får du bestilt mat lokalt eller nasjonalt avhengig av hva du ønsker deg. De fleste av oss har en svært hektisk hverdag med en hel masse som skal rekkes i løpet av uka. Da kan det godt hende at å bestille hverdagsmaten på nett er akkurat det du trenger for å få et lite pust i bakken.
  matlevering hjem

  Hvordan bestille mat rett hjem

  Fordi nettbasert mathandel har blitt så populært i Norge har du en rekke muligheter når du vil bestille maten rett hjem. Det beste stedet å begynne er i en søkemotor. Skriv inn hvor du bor og hva slags mat du er ute etter. Mest sannsynlig vil det komme opp et stort søkeresultat med mange forskjellige leverandører og produsenter. Skal du bestille vanlig mat kan det være lurt å velge en stor nettbutikk som ligner på en vanlig matbutikk. Disse har som oftest godt utvalg og fleksible leveringsbetingelser. Dersom du er ute etter et mer spesielt produkt er det ingen grunn til å reise byen rundt på leting. De fleste produsenter av delikatesse-produkter i Norge har en nettside og kanskje også en online-butikk eller et bestillingsskjema. Her er det enkelt å legge inn bestillingen din, og på denne måten får du en direkte kommunikasjonskanal med produsenten av maten din. Når du har funnet ut av hvilken butikk du ønsker å bruke er det bare å legge varene du trenger i den nettbaserte handlevogna. I de større butikkene registrerer du deg som bruker, og legger inn det betalingsalternativet som passer best for deg. Så er det bare å trykke på ”bestill” og få maten levert rett hjem.

  Fordeler med å bestille mat hjem på døra

  Det er et hav av fordeler med å bestille maten rett hjem. Den kanskje viktigste er hvor mye tid du sparer på å handle maten din på nett. For de fleste av oss er butikktur i hverdagen et slit vi helst skulle vært foruten. Etter en lang arbeidsdag er det ikke kjempegøy å dra på butikken med slitne barn for å finne på noe enkelt og spennende til middag. Når du bestiller maten rett hjem slipper du handleturen og kan heller bruke tiden din på tingene som er viktige for deg. Ved å benytte deg av matbutikk på nett har du også full frihet til å bestille mat akkurat når det passer for deg. Dersom dere har allergikere i huset eller ønsker å spise sunne og godt planlagte måltider er dette perfekt. De store online matbutikkene har både oppskrifter og middagstips på nettsidene sine, slik at du alltid har måltids-inspirasjon lett tilgjengelig. Det er også mye lettere å finne på morsomme måltider når du har tid til å gå gjennom varene, i stedet for å rulle fra hylle til hylle på matbutikken. Og dersom du ønsker å skrive en god og grundig handleliste og legge inn bestillingen din i helgen unngår du de evig lange køene og maset lørdagshandelen ofte innebærer. Sist men ikke minst får du maten levert rett hjem. De større nettbaserte dagligvarehandlene har levering alle dager i uka, og i de fleste tilfeller kan du bestille varene dagen i forveien. Da kan du velge akkurat når det passer for deg å få maten levert og ta den i mot i pysjen om du vil.

  Pris for å bestille mat som leverer hjem

  Selv om det er god dekning i Norge når du ønsker å bestille mat rett hjem avhenger prisene av hvor du bor og hvilken leverandør du velger å bestille fra. På Østlandet starter prisene på levering så lavt som 29 kroner dersom du handler i en av de større nettbaserte matbutikkene. Dersom du bestiller mat direkte fra en matprodusent av spesielle varer benytter de seg som oftest av Posten eller andre frakt-tilbydere, og prisen vil derfor følge de forskjellige leverandørenes satser. Men det kan være verdt å merke seg at i noen online matbutikker, og spesielt hos matprodusenter, har du som oftest mulighet til å hente maten ferdig pakket selv. Dette er gratis hos de aller fleste. Er du kun interessert i å bestille maten rett hjem vil du få opp pris på leveringen når du bestiller. Du kan selvfølgelig også ringe i forveien og forhøre deg om prisen på matbestilling hjem.

  Hvor kan man bestille mat rett hjem

  I og med at etterspørselen for bestilling av mat rett hjem vokser i en enorm hastighet hopper de fleste leverandører på trenden. Dette betyr at du har et stort utvalg når det kommer til å bestemme deg for hvilken nettbutikk du ønsker å bruke. Kolonial er Norges største dagligvare på nett. Her kan du velge i over 4000 forskjellige matvarer og fordi bedriften har avtale med så å si alle store matprodusenter i landet er variasjonen stor. På Marked.no finner du også et enormt utvalg av dagligvarer. Her er det satset stort på middagstips og oppskrifter, som har prislapper og vareforslag på seg, slik at du får inspirasjon til middagen. Produsenter av spesielle matvarer tilbyr i mange tilfeller også tilsending av mat rett hjem, enten via en nettbutikk eller et bestillingsskjema. Dette er et ideelt tilbud dersom du trenger å handle mat til spesielle anledninger og ikke vil begrenses av utvalget på lokale matbutikker.

  Dersom du ønsker å bestille mat rett hjem er du på rett sted til rett tid; det eneste du trenger er en datamaskin og et bankkort. Så er det bare å velge og vrake. Fordelene med å bestille maten hjem er enorme og hverdagen din vil bli en hel del enklere dersom du benytter deg av dette fantastiske tilbudet.