Om Den grønne matkassen

Veganermat.no leverer Norges eneste veganske matkasse, full av herlige råvarer. Dersom du spiser plantebasert mat er dette en perfekt løsning for deg.

Veganermat sin filosofi

Veganermat er opptatte av dyrevelferd, bærekraftig matproduksjon, og sunne råvarer. Når man spiser vegansk eller vegetarisk har man et mye lavere karbon-fotavtrykk enn med middager som inneholder animalske produkter, og gjør derfor miljøet en tjeneste. Men det er krevende å spise vegetarisk, spesielt i en hektisk hverdag. Mange sliter bare med å finne tid til planlegging av ”vanlige” middager. Veganermat er blitt til som et svar på den krevende logistikken en familie som ønsker å holde seg til vegetarisk eller vegansk kosthold står ovenfor. Med hver levering får du nøye utvalgte råvarer, som i tillegg til å være helt kjøttfrie også er 95% økologiske. Da får du både i deg god og sunn mat, og hjelper jorda med én og samme matkasse.

Om Veganermat

Med den grønne kassa til Veganermat får du økologiske og kjøttfrie middager levert hjem på døra. Matkasse-leverandøren samarbeider med Ingrid Helene Jurs og Jane Helene Johansen for å komponere de spennende menyene sine. Ingrid er skaperen av bloggen veganslife.com, en nettside til inspirasjon og glede for veganere. Jane står bak nettstedet veganmisjonen.com, hvor du finner masser av smakfylte oppskrifter fulle av grønnsaker og frie for kjøtt. Begge damene har en brennende lidenskap for dyrevelferd og bærekraftig mat og samarbeider om å lage spennende middagsretter til deg.

Veganermat leverer to typer matkasser: Original Meny og Glutenfri Meny.

Original Meny – for deg som ønsker mer grønnsaker og mindre kjøtt i hverdagen

Med Veganermat sin Original Meny kan du glede deg til spennende og varierte middagsretter helt frie for kjøtt. Damene bak veganslife.com og veganmisjonen.com samarbeider om å lage næringsrik mat, og sørger alltid for at maten inneholder mer enn nok av vitaminer, mineraler og proteiner. På denne måten kan du fint servere Den grønne kassa til hele familien med god samvittighet, og i tillegg gjøre miljøet en stor tjeneste. Original Meny koster fra 625,- NOK for tre middagsretter til én person til 1249,- NOK for fem middagsretter til fire. Her kan du glede deg til oppskrifter som bønneschnitzel med pannestekte nepeterninger og chunky tomatgryte med linser, erter og peanøttsmør.

Glutenfri Meny – for deg som er glutenallergiker og vil spise vegansk

Med Veganermat sin glutenfrie matkasse får du både i pose og sekk. Her kan du nyte de fantastiske middagsrettene til Veganermat, uten å måtte tenke på allergien din. Du slipper å bruke tiden din på å planlegge, handle og lete etter de riktige matproduktene og kan heller nyte ettermiddagene på kjøkkenet. Her vil du få en spennende og variert meny som er bra for både deg og miljøet. Som med Veganermat sin Original Meny sørger Jane og Ingrid for at maten din er både næringsrik og sunn. Glutenfri Meny koster fra 675,- NOK for tre middagsretter til én person til 1299,- NOK for fem middagsretter til fire.

Veganermat bruker Posten Bring som sin leverandør, og kan derfor levere til hele Norge.