Kokkeløren er en matvare-leverandør som satser 100% på lokale råvarer. Samtlige medvirkende til utviklingen av matkassen har en brennende lidenskap for god mat og gode, ansvarlige matprodukter.

Kokkelørens filosofi

Kokkeløren er svært opptatt av at all maten de leverer i matkassene sine er lokal, ansvarlig produsert, og selvfølgelig full av god smak. De samarbeider kun med småskalaprodusenter, og sørger på denne måten for at menyene deres kan nytes med god samvittighet. Hvis du er opptatt av lokal, norsk mat og bærekraftig matproduksjon er dette en perfekt matkasse for deg og familien din. Samtidig vil Kokkeløren av matlaging skal være spennende, morsomt, og læringsrikt. Matheftene deres inneholder førsteklasses oppskrifter du kan imponere både deg selv, familien og venner med – uten at du må planlegge og forberede i timevis. I tråd med det store fokuset på lokale og fantastiske råvarer har Kokkelørens kokker reist Norge rundt for å finne de virkelig utsøkte råvarene landet vårt har å by på – og komponert retter som vil lyse opp middagsbordet.

Om Kokkeløren

Kokkeløren ble startet opp i 2015 av syv matentusiaster med store hjerter for mat. En biolog, en lege, en kokk og en arkitekt er gründerne bak matkasse-leverandøren, som alle var helt klare på hva de ville: gjøre din middagslaging litt enklere og litt bedre. På listen over samarbeidspartnerne til Kokkeløren finner du kun lokale gårder, ysterier og økologiske matprodusenter. Med denne matkassen kan du føle deg helt trygg på at maten du spiser er ansvarlig og bærekraftig. Råvarene er nøye plukket ut i tråd med Kokkelørens verdier om at både dyr og mennesker i matproduksjonen skal ha det bra.

Kokkelørens matkasse

Kokkelørens matkasse kommer i tre størrelser. Du kan velge mellom middag til 2 voksne, 2 voksne og 2 små barn, eller 4 voksne/stor familie. Med denne matkassen får du tre middagsretter stappfulle av nydelige råvarer og spennende smakskombinasjoner levert hjem én gang i uken. Matheftene med steg-for-steg-oppskrifter er enkle å følge, men du kan være sikker på at de ferdige middagsrettene du setter på bordet vil fryde. Maten både ser fantastisk ut og smaker himmelsk fordi råvarene er så nøysomt plukket ut. Denne uken står for eksempel disse rettene på menyen:

Økologisk hamburger med baconmajones, blåskimmelost og stekte potetbåter
Ramen, inspirert av smaker fra Japan, med gris fra Valdres, nudler, grønnsaker og sopp
Pannestekt laks med grønnsaksrøsti og ramsløkmajones

Kokkeløren tilbyr abonnement eller engangskjøp av matkasse, og det er billigere å abonnere. Liten matkasse koster 745,- NOK per uke for abonnement eller 795,- NOK for engangskjøp. Mellomstor matkasse koster 895,- NOK for abonnement eller 945,- NOK for engangskjøp.
Stor matkasse koster 1095,- NOK for abonnement eller 1195,- NOK for engangskjøp.