Med Arne Brimi i spissen leverer Mattid et stort utvalg av spennende matkasser med hovedfokus på lokal mat. Det betyr ferskere råvarer til varierte og inspirerende ukemenyer.

Mattids filosofi

Mattid har tre hovedmål med matkassene sine. Leverandøren er for det første svært opptatt av at ukesmenyene skal være varierte og spennende, slik at du som kunde aldri går lei av middagene. Her finner du nye smaksopplevelser av sesongens råvarer i hver eneste matkasse, samtidig som rettene er enkle å tilberede. Mattid har videre et fokus på ansvarlig mat. De er opptatte av hvordan matproduksjon påvirker miljøet og har flere tiltak på plass for å lage et så lite fotavtrykk som mulig. Dette inkluderer porsjoner, slik at du slipper å kaste mat; kortreiste råvarer som betyr mindre utslipp med transport; og resirkulerbar innpakning. Sist, men ikke minst, er all maten til Mattid kortreist. Arne Brimi og kokketeamet hans sanker mat fra råvarene nærområdet har å by på og handler fra lokale leverandører.

Om Mattid og leveranseområder

Arne Brimi er en av Norges mest kjente og kjære kokker. Vi har sett han på TV og i media i mange år, og med hans kompetanse på laget kan du være sikker på at matkassene du får levert inneholder masser av spennende middagsretter. Mattid ønsker å levere matkultur til vanlige folk og tenker lokalt, nytt og bærekraftig. Per i dag dekker leverandøren Midt-Norge, med et mål om å kunne levere til hele landet på lang sikt. Du kan sjekke postnummeret ditt på hjemmesiden.

Mattid tilbyr fire forskjellige matkasser: Student, Singel, Duo og Familie.

Student-kassen – laget spesielt for studenter på budsjett

Mattid har utviklet Norges eneste matkasse spesielt for studenter. Denne matkassen inneholder tre næringsrike middagsretter, med ferske og lokale råvarer. Oppskriftene er i tillegg tilrettelagt en hektisk studietid og er enkle å tilberede. Arne Brimi er opptatt av at menneskene Norge skal bygges på i fremtiden på får i seg skikkelig mat og får en god forståelse for råvarer med høy kvalitet. Med denne matkassen slipper du som student å tenke på middag tre ganger i uka, og kan være sikker på at maten du spiser er bra for deg. Matvarene er porsjonert til én person, og på denne måten er denne matkassen godt innenfor matbudsjettet til en student. Student-kassen koster 299,- NOK per uke.

Singel-kassen – for deg som bor alene og vil ha god mat

Som Mattid skriver på nettsidene sine: Middag til bare én person kan være vanskelig å få til i hverdagen. Det er sjelden man finner råvarer på butikken porsjonert til en. Derfor har Mattid laget singel-kassen, med tre gode middagsretter i uken som er perfekt porsjonert til deg som bor alene. Da slipper du å kaste mat, spise det samme hver dag, eller spise altfor mye. Her er det også fokus på lokale og spennende råvarer som gir deg en variert meny hver eneste uke. Du slipper å kalkulere hvor mange dager du må spise tørr kylling på rad og får heller et inspirerende mathefte som gleder. Prisen er heller ingenting å klage på: Singel-kassen koster 399,- NOK per uke.

Duo-kassen – matkasse laget spesielt for par eller romkamerater

Duo-kassen til mattid vil inspirere med spennende middagsretter for to. Her får dere morsomme oppskrifter av gode, ferske, lokale råvarer, som varieres fra uke til uke. Da slipper dere å tenke på hva dere skal ha til middag og kan heller bruke tiden sammen på kjøkkenet. Som i de andre matkassene til Mattid er alle rettene porsjonert slik at dere slipper å planlegge, regne, og spise den samme maten om og om igjen. Det gjør godt i hverdagen! Duo-kassen koster 685,- NOK for tre middager.

Familie-kassen – matkassen til hele familien

Alle som har barn vet at middagsplanlegging og mathandel legger et ekstra tidspress på hverdagen. Med familiekassen til Mattid får dere morsomme matretter levert på døra og kan heller bruke tiden sammen med barna på kjøkkenet. Siden alle rettene er porsjonerte slipper dere å kaste mat eller spise rester, og kan på denne måten spare penger uten å måtte spise kjedelige middager om og om igjen. Med Familie-kassen kan man velge mellom 3 eller 5 middager til 2 voksne og 2 barn. Fra 795,- NOK.