Om Nettmat

Nettmat ble grunnlagt for å tilby matkasser med det beste Rogaland har å by på. Fra Nettmat får du spennende ukemenyer med lokale råvarer og middagsretter utviklet av førsteklasses kokker.

Nettmat sin filosofi

Rogaland er et av Norges mest berømte fylker når det kommer til matproduksjon i førsteklasses kvalitet. Her henter både norske og internasjonale kokker inspirasjon for å lage mat stappfull av smak og fantastiske råvarer. I Nettmat sine matkasser finner du nøye utvalgte produkter som er satt sammen for å fryde middagshverdagen din. Leverandøren samarbeider med syv småskalaprodusenter i Rogaland som byr på det beste av god smak og bærekraftig matproduksjon.

Om Nettmat

Frode og Thomas, to unge gründere fra Rogaland, hadde en drøm om å levere det beste fra fylket sitt hjem til hus over hele landet. Det har de fått til med Nettmat. Det er ikke nok med at de samarbeider med bærekraftige og grundige matprodusenter; Nettmat har også med seg noen imponerende kokker på laget. Middagene dine tilberedes av Stian G. Iversen, Miriam Østvik Jenssen og Mari Hult. Stian har jobbet på en rekke anerkjente restauranter – blant annet én med ikke mindre enn to Michelin-stjerner – og har to år på kokkelandslaget bak seg. Miriam har tjenestegjort i 5 år på det norske kokkelandslaget, og har også reist Norge rundt med Hellstrøm rydder opp. Mari Hult er Nattmat sin veganske kokk, og står bak Norges største veganblogg, Vegetarbloggen.no. Hun er også forfatteren bak den populære vegan-boken “Sykt godt”.

Nettmat tilbyr fem forskjellige matkasser: SuperMat-kassen, Sunn Familie-kassen, SOLO-kassen, Vegetarkassen og Tempokassen. Videre har de inngått et samarbeid med Sats/Elixia med fitbox.no

SuperMat-kassen som gjør godt for deg i både kropp og sinn

En garanti for at du alltid får i deg minst 3 av 5 om dagen av frukt og grønnsaker, i henhold til ‘5 om dagen’-anbefalingen til Helsedirektoratet. Inneholder også rikelig med fiber fra grove fullkornsprodukter som ris, pasta og bakervarer.
SuperMat er nærende, ekstra smakfull og mettende. Samtidig som den er leken, inspirerende og fargerik. Råvarene skal være rene og naturlige, og kommer fra nøye utvalgte leverandører og produsenter i Rogaland.
Middagsrettene tar hovedsaklig 30-35 minutter å tilberede.

Sunn Familie-kassen skaper gode måltidsopplevelser og matvaner for hele familien

Oppskriftene er raske, enkle og barnevennlige. Maten skal være spennende både for store og små, og fiskemiddagene er ekstra tilpasset de små middagsgjestene.
Matkassen inneholder mye fersk frukt, grønnsaker og fullkornsprodukter slik at dere kan være sikre på at middagene er sunne og varierte.
​Middagsrettene tar ca. 25 minutter å tilberede.

Solokassen er matkassen for alle enestående

Denne kassen er tilpasset 1 person og inneholder 4 middagsretter, med tilnærmet null matsvinn!
Det legges vekt på lokale råvarer fra Rogaland sammensatt med smakfulle og veldig nøye planlagte oppskrifter fra vårt kokke- og ernæringsteam.
Av og til er noen dager er mer travle enn andre. Derfor inneholder Solo-kassen alltid én Temporett i menyen. Temporetten består av kokkelaget mat som oppvarmes på 4 minutter.
De 3 resterende rettene tar ca. 25 minutter å tilberede.

Vegankassen

Komponeres av vår egen vegankokk, og Norges mest leste veganblogger, Mari Hult.
Menyene henter inspirasjon fra hele verden. Vi finner ofte smaker fra India, Mexico, Marokko, Midtøsten og Italia.
Fremfor å benytte seg av masse erstatningsprodukter, komponerer Mari fullverdige, smakfulle og næringsrike retter med mye friske grønnsaker og urter, belgfrukter, nøtter, kjerner, quinoa og grove kornprodukter.
Middagsrettene tar ca. 30 minutter å tilberede.

Tempokassen er matkassenes svar på Formel 1!

Middagene består av kokkelaget mat som er både smakfull, energirik og varierende.
Det er fult forståelig at ikke alle har tid til å lage mat hver dag. Derfor er Nettmat.no stolte over å kunne tilby en matkasse til alle dere som holder et ekstra høyt tempo i hverdagen!
Tempokassen fikk terningkast 5 i Dagbladet. Les testen her
Middagsrettene er klare på 3-4 minutter.

 

Komplett prisoversikt:

 • SuperMat-kassen 3 dager 2 personer – 745,- (Prøvepris: 545,-)
 • SuperMat-kassen 4 dager 2 personer – 849,- (Prøvepris: 649,-)
 • SuperMat-kassen 3 dager 4 personer – 899,- (Prøvepris: 699,-)
 • SuperMat-kassen 4 dager 4 personer – 1049,- (Prøvepris: 849,-)
 • Sunn Familie-kassen 3 dager 4 personer – 845,- (Prøvepris: 645,-)
 • Sunn Familie-kassen 5 dager 4 personer – 1095,- (Prøvepris: 895,-)
 • Sunn Familie-kassen 3 dager 6 personer – 1095,- (Prøvepris: 895,-)
 • Vegankassen 3 dager 2 personer – 695,- (Prøvepris: 595,-)
 • Solo-kassen 4 dager 1 person – 595,- (Prøvepris: 495,-)
 • Tempokassen 3 dager 2 personer – 795,- (Prøvepris 695,-)
 • Tempokassen 4 dager 1 personer – 595,- (Prøvepris 495,-)
 • Fruktkasse 3kg – 129,-

Fitbox.no

Nettmat.no har også nylig inngått et samarbeid med Sats Elixia. Sammen tilbyr vi nå en pakke som inneholder et komplett energibestemt kosthold (alt en spiser fra mandag til og med fredag) og skreddersydde treningsprogram med ukentlig oppfølging av Personlig Trener. Alle kunder får også tilbudet om 2 gratis kroppsanalyser, for dokumentert fremgang/resultat.
Konseptet ble lansert nå i januar 2017 og er for øyeblikket kun tilgjengelig i Rogaland.

4 forskjellige kasser:

 • Fitbox XS – 1500 kcal
 • Fitbox S – 1700 kcal
 • Fitbox M – 2000 kcal
 • Fitbox L – ​2500 Kcal

Nettmat leverer per i dag til Oslo, Stavanger, Trondheim og Bergen, og du kan legge til fruktkassen deres med sesongens frukt for 129,- NOK per uke.