Tilbudet av matvarer på nett og matkasser vokser seg større og større. Og det er ikke noe sted i Norge hvor dette er mer sant enn i Oslo. De fleste mat- og matkasse-leverandørene har hovedkontor i hovedstaden. Og det er veldig gode nyheter for deg som ønsker å bestille mat på nett eller matkasser. Du har en rekke forskjellige selskaper å velge mellom og hver av disse har også et svært godt utvalg. Sånn sett finnes det ikke noe bedre sted å være nå enn nettopp i Oslo. Med stadig mer konkurranse innen matkasser og mat levert på døren får du som forbruker bedre og bedre vilkår. Og valgmulighetene vokser tilsynelatende nesten hver eneste dag.

Fordelene med mat og matkasser rett hjem i Oslo

Det er selvfølgelig en stor fordel at du har så mye å velge blant i mat og matkasser rett hjem i Oslo. Vi kommer tilbake til disse valgmulighetene om litt. Men hvis du fortsatt lurer på om du skal prøve å bestille mat på nett eller teste en matkasse kan det være fint å gå gjennom fordelene med tilbudet. Oslo er den største byen i Norge. Som på mange måter også betyr at den er den mest hektiske. Det er stort press på trafikksystemet og nå før jul er matbutikkene overfylte. Hva med en liten pust i bakken i julestria? Hadde det ikke vært deilig å slippe turene på matbutikken?

Når du kjøper mat på nett får du maten rett på døra. Du trenger ikke stå i kø på butikken, eller på veien hjem. Du slipper alle de andre menneskene på matbutikken. Og du kan handle maten – og få den levert – akkurat når det passer for deg. Dette sparer deg for både tid og stress i hverdagen. Du kan altså bruke mer av fritiden din på tingene som er viktige for deg. Matkasser er et flott supplement til vanlige dagligvarer. Med en matkasse på døra mottar du alle ingrediensene du trenger til en spennende ukemeny. Og middagsrettene endres fra uke til uke, slik at dere aldri trenger å bli lei av middagene deres igjen.

Valgmulighetene av matkasser i Oslo

Som nevnt har de fleste matkasse-leverandørene base i Oslo. Det betyr også at du som forbruker har et hav av forskjellige matkasser å velge blant. Og matkassene blir stadig mer fokuserte på forskjellige kundesegmenter. Er du vegetarianer? Ikke noe problem! Blant de store matkasse-selskapene finnes det vegetar-kasser. Og i tillegg til dette er det kommet en rekke matkasser på markedet kun for vegetarianere. Hvis dere har små barn i huset kan dere velge blant de mange familie-kassene som leveres hjem på døren i Oslo. Da får dere middagsretter som både er barnevennlige og varierte. Og hvis du bor alene kan du velge blant de mange singel-kassene du kan få levert hjem i hovedstaden. Da slipper du å spise den samme matretten om og om igjen for å spare penger. Matkassene er porsjons-baserte slik at du får varierte ukemenyer uten å måtte kaste mat.

Valgmulighetene av mat rett hjem i Oslo

Fordi Oslo har størst befolkning i Norge er det også her utvalget er størst av mat levert rett hjem. Det er selvfølgelig en stor fordel å slippe turene på matbutikken. Men den andre fordelen med mat på nett er at vareutvalget er enormt. Hos de største leverandørene finnes det mange tusen forskjellige produkter å velge blant. Og fordi disse selskapene er nettbaserte har de ingen spesifikke avtaler med matvareprodusenter i Norge. Du får altså et helhetlig utvalg av mat i en og samme nettbutikk. I tillegg til de store matleverandørene kan du også velge å få levert mat hjem på døren fra mindre aktører. Her vil selvfølgelig ikke utvalget være like stort. Men dersom du er opptatt av å støtte lokale bedrifter i Oslo er dette et godt alternativ.

Tre gode matkasseleverandører i Oslo

 • Adams Matkasse
  Adams Matkasse er en av Norges største matkasse-leverandører og tilbyr selvfølgelig levering i Oslo. Adams har seks spennende matkasser å velge blant. Disse er Originalkassen, Barnekassen, Ekspresskassen (for deg som har lite tid til matlaging), Favorittkassen, Sunn og Lett-kassen (i samarbeid med vektklubb.no) og Fri for-kassen.
 • GodtLevert
  GodtLevert er Norges første leverandør av matkasser og ble startet av tre kompiser med hektiske småbarnsfamilieliv. Fra GodLevert kan du velge mellom syv matkasser. Disse er Hverdagskassen, Barnekassen, Ekspresskassen, Roede-kassen (både for familier og enslige), Singel-kassen og Signaturkassen (for deg som vil lage all maten fra bunnen av).
 • Matkomfort
  MatKomfort er en av de yngre aktørene på matkasse-markedet. Dette selskapet har stort fokus på at tiden du bruker på kjøkkenet skal være så kort som mulig. MatKomfort er også opptatte av å alltid levere førsteklasses råvarer og nydelige middagsretter. Hos MatKomfort kan du velge mellom to kasser: Premium og Familiefavoritter.

Tre gode matleverandører i Oslo

 • Kolonial
  Kolonial.no er Norges største leverandør av matvarer på døren. I nettbutikken deres har du et enormt utvalg å velge blant. Kolonial har også prismatch på en rekke varer i samarbeid med Rema 1000. Hvis du ønsker å hente maten din ferdigpakket koster dette ingenting. Og mat levert på døren i Oslo starter fra så lite som 39 kroner.
 • Marked
  Marked.no har også et stort utvalg av matvarer på nett. Denne nettbutikken har fokus på godt utvalg, gode oppskrifter, og spennende middagstips. Du finner et hav av inspirasjon på Marked.no sine nettsider. Marked leverer alle dager, også lørdag og søndag, akkurat den timen det passer for deg.
 • SPAR Nettbutikk
  Med den enorme veksten av matvarer på døren i Norge har også noen av dagligvarebutikkene hoppet på trenden. SPAR leverer mat på døren i Oslo slik at du slipper å dra på matbutikken. Hvis du bestiller før klokken 12 får du varene levert hjem samme dag.