SpisRiktig.no – sunn og ferdiglaget mat

«Å spise riktig skal være enkelt!» – er SpisRiktig.nos slagord. Du synes kanskje det er vanskelig å spise sunt, variert og målrettet i en travel hverdag? Hos SpisRiktig kan du bestille matkasser med ferdiglaget og sunn mat, levert rett på døren.

Fire ulike matkasser

Du kan velge mellom fire ulike matkasser avhengig av dine behov og mål. Måltidene i de ulike kassene settes opp basert på dine behov. Ferdigkassen passer godt for familier og par som ønsker å få en enklere hverdag, samtidig som man får muligheten til å nyte sunn og næringsrik mat. Du kan selv bestemme hvor mange måltider og hvor mange dager du ønsker at kassen skal dekke. Prisen starter på 349,- per uke.
Dersom du har et mål om å gå ned i vekt, og har et fast kalorinivå du skal ligge på hver dag bør du vurdere «Kaloribasert»-kassen. Her har du større frihet til å velge hvilke retter som skal inngå i din matkasse. Det kommer tydelig frem hvor mange kalorier hvert måltid inkluderer og det finnes mange alternativer å velge i til alle måltider. «Kaloribasert» kan du få levert rett hjem på døren fra 349,- per uke, avhengig av hvor mange måltider og dager du ønsker at kassen skal dekke.

Hvis du ønsker større variasjon og valgfrihet når du bestiller en matkasse kan «Komponér selv»-kassen passe deg. Denne matkassen gir deg større muligheter for å tilpasse hvilke matretter du vil ha til de enkelte måltidene. Denne kassen koster litt mer enn de to førstnevnte kassene og starter fra 553,- per uke.
Sist, men definitivt ikke minst har man «Kalori Pluss»-kassen. Dersom du lever en aktiv hverdag med både mye trening og jobb er det essensielt at du inntar nok sunn og næringsrik mat. Vi vet alle at dette kan være vanskelig å få tid til i en hektisk hverdag. Med «Kalori Pluss» vil du få måltider som inneholder flere kalorier enn måltidene i de andre kassene. Kassen passer også svært godt for de som ønsker å bygge muskler. Da kassen inneholder mer mat og næring, koster den også litt mer. «Kalori Pluss» starter på 850.- per uke.

Hvorfor bestille en matkasse?

Mange har nok stilt seg dette spørsmålet før de prøvde ut en matkasse. Det er viktig at mat og matlaging er et positivt gjøremål både for barn og voksne. Dersom maten blir et ork og stress i hverdagen kan det fort bli sett på som et nødvendig onde og vi knytter dårlige minner til mat og matopplevelser. I løpet av årene har hverdagene våre også blitt mer hektiske enn tidligere. Vi jobber mer, trener mer og er generelt sett mindre hjemme. Dette gjør at det er desto viktigere at vi får i oss bedre og mer næringsrik mat. Ved å tegne et abonnement på en matkasse med ferdiglagde retter fra SpisRiktig vil du få sunne og gode måltider levert på døren.
Dersom du har spesielle allergier som må tas hensyn til kan du informere om dette i din profil på nettsiden og du vil få matretter som er tilpasset dette.

Om SpisRiktig

Markedet for hjemlevering av dagligvarer og mat har eksplodert de siste årene. Det er ikke mange år siden det var helt uhørt at en vanlig familie skulle bestille ferdiglaget middagsmat. Hos SpisRiktig er hovedfokuset sunn og næringsrik mat som er tilpasset dine behov. Enten du vil gå opp eller ned i vekt, eller bare vil ha en enklere hverdag. På nettsiden kan du selv regne ut ditt kaloribehov og deretter velge en matkasse basert på dine behov.
SpisRiktig leverer per i dag på store deler av Østlandet. Matkassene leveres en gang i uken dersom du har bestilt mat for mindre enn fire dager. For mer enn fire dager vil maten bli fordelt over to utleveringsdager. Maten leveres i hovedsak på kveldstid på hverdager, og noe tidligere på søndager. Hvilke dag du vil få din kasse levert på avhenger av hvilket område du bor i.
Det er både enkelt å bestille og betale på SpisRiktig.nos nettsider og det er heller ingen bindingstid.

Leveringstidspunkt

Oslo : Søndager ( første levering ) og Onsdager
Akershus og Østfold : Mandager ( første levering ) og Torsdager
Buskerud, Vestfold og Telemark : Tirsdager ( første levering ) og Fredager